国产精品福利在线观看免费,婷婷色无码在线观看,欧美日韩亚洲tv久久,这里只有精品99久久},偷拍与自偷拍亚洲精品农村,亚洲美女福利视频

學(xué)在加拿大
400-609-1118

加拿大研究生留學(xué)GRE閱讀做不對(duì)原來(lái)是因?yàn)榛A(chǔ)詞匯

發(fā)布時(shí)間: 2022-06-13 17:35:37
摘要:
加拿大研究生留學(xué)GRE閱讀做不對(duì)原來(lái)是因?yàn)榛A(chǔ)詞匯 一直以來(lái),遇到許多殺G小可愛(ài)們都有一個(gè)迷之相同點(diǎn)——一心只關(guān)注看起來(lái)十分高大上的詞語(yǔ),各種小詞入不了法眼。 但實(shí)際上,很...

加拿大研究生留學(xué)GRE閱讀做不對(duì)原來(lái)是因?yàn)榛A(chǔ)詞匯

一直以來(lái),遇到許多殺G小可愛(ài)們都有一個(gè)迷之相同點(diǎn)——一心只關(guān)注看起來(lái)十分高大上的詞語(yǔ),各種小詞入不了法眼。

但實(shí)際上,很多時(shí)候絆倒我們的都是一些很基礎(chǔ)很不起眼的小詞,這些詞語(yǔ)決定了語(yǔ)言表達(dá)的準(zhǔn)確性以及選項(xiàng)是否能夠入選。GRE備考

所以每次的課前溝通,我都會(huì)跟同學(xué)確認(rèn),是否好好背過(guò)托?;蛘哐潘荚~匯。如果沒(méi)有,一定要把托福詞匯與GRE詞匯同步進(jìn)行。出來(lái)混,遲早要還的呀~

下面這道題,一直以來(lái)都有很多同學(xué)提問(wèn)。其實(shí)關(guān)鍵點(diǎn)就在一個(gè)詞,漏掉一個(gè)詞就錯(cuò)過(guò)一個(gè)選項(xiàng);可多選題,錯(cuò)過(guò)一個(gè)選項(xiàng)就錯(cuò)過(guò)整道題。

Passage 137

A bird’s plumage,while contributing to structural integrity and participating in aerial locomotion,completely obscures a bird’s internal activity from human view,greatly impeding our attempts to understand birds as functioning animals.Plumage has even made it difficult to describe bird movement.When describing the movement of mammals,writers turn to well-worn clichés like“grace in motion.”A mammal’s rippling muscles slide smoothly over one another in eyecatching ways.With a mammal,whether a mouse or hippopotamus,we recognize that the underlying body parts are similar to our own and we know these parts will act predictably.Not so with a bird.For centuries,we knew little more about a bird’s movement than that it was a mystery that seemed to be based on the flapping of wings.

Consider each of the choices separately and select all that apply.

The passage mentions which of the following as an effect of bird plumage?

A.It contributes to a bird’s ability to fly.

B.It hides the inner workings of birds.

C.It contributes to the structural soundness of birds.

之前有一位小可愛(ài)很認(rèn)真滴說(shuō)BC都找到了,就A不知道在哪里~

一句話解決問(wèn)題——Aerial locomotion與ability to fly同意替換。是誰(shuí)錯(cuò)過(guò)了平凡又普通的aerial呢?

此處還提醒大家一點(diǎn),定位句在文章首句——A bird’s plumage,while contributing to structural integrity and participating in aerial locomotion,completely obscures a bird’s internal activity from human view,greatly impeding our attempts to understand birds as functioning animals.既然有and連接,C選項(xiàng)能選擇出來(lái)就應(yīng)該有敏銳的條件反射,并列之后的信息很有可能是另外一個(gè)選項(xiàng),進(jìn)一步比對(duì)之后就不容易錯(cuò)過(guò)A選項(xiàng)了。學(xué)在加拿大

我們通過(guò)下面這道題題目再來(lái)繼續(xù)感受一下小詞在決定選項(xiàng)去留時(shí)候的關(guān)鍵作用吧~

加拿大研究生留學(xué)GRE閱讀做不對(duì)原來(lái)是因?yàn)榛A(chǔ)詞匯

Passage 307

More than two decades after the death of George Balanchine,the choreographer's legacy is strangely unclear.In part this is because ballet has shallow roots in American culture.When Balanchine arrived in the United States in 1933,American ballet was little more than a vaudeville act.During the next 50 years,he raised American ballet to an internationally recognized art,producing an impressive body of great ballets and laying a foundation for generations to come—or so it was thought at the time of his death.But dance has no written tradition and disappears easily from collective memory:unless Balanchine's dances are alive and interesting now,we are likely to forget why they ever seemed so important.

Consider each of the choices separately and select all that apply.

1.It can be inferred that the author of the passage would probably agree with which of the following statements about ballet's lack of a written tradition?

A.This lack is one reason that ballet has shallow roots in American culture.

B.This lack makes it imperative that a ballet be performed regularly for it to remain alive.

C.This lack makes it more difficult to preserve a particular ballet in the public's consciousness.

友情提示:關(guān)注一下有關(guān)范圍限定的詞語(yǔ),往往能決定選項(xiàng)是否能選。

答案:C

解析:

A選項(xiàng)對(duì)應(yīng)的內(nèi)容在文章第二句,其中this是考點(diǎn)詞特指第一句的內(nèi)容,所以此時(shí)所解釋的對(duì)象應(yīng)該是第一句里的編舞家留下的遺產(chǎn)是奇怪的不清楚的。而不是題目問(wèn)的芭蕾缺乏written tradition的原因,是因果邏輯之間的錯(cuò)誤。

B選項(xiàng)alive在文中有原詞,但是文章里說(shuō)的是芭蕾舞本身必須alive才能讓我們明白它為什么看起來(lái)如此重要,這是原文最后一句說(shuō)的,也不是題目問(wèn)的內(nèi)容,答非所問(wèn)。

C對(duì)應(yīng)文中:But dance has no written tradition and disappears easily from collective memory,collective memory就是選項(xiàng)public's consciousness的同意替換。

 

更多留學(xué)干貨內(nèi)容,歡迎關(guān)注學(xué)在加拿大官方微信號(hào)或者小助手

微信小助手

微信企業(yè)號(hào)

更多留學(xué)申請(qǐng)規(guī)劃問(wèn)題歡迎掃碼聯(lián)系小助手免費(fèi)咨詢獲取干貨資料包

>>手機(jī)用戶,可以直接點(diǎn)我進(jìn)行微信在線咨詢
在線報(bào)名

學(xué)在加拿大官方咨詢熱線

400-609-1118